Voorgerechten

Salade met serranoham en chorizoworst met blauwe en witte druivendressing


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 24 plakken chorizoworst
  • 12 plakken serranoham
  • ½ tros witte druiven, ontpit
  • ½ tros blauwe druiven, ontpit
  • 2 takjes rozemarijn
  • ½ citroen
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel honing
  • zout, vers gemalen peper
  • wat frisée salade

Bereiding:

  • Druiven halveren en ontpitten. Rozemarijn fijnhakken.
  • Citroen persen.
  • Dressing van citroensap, olijfolie, zout, gemalen peper, gehakte rozemarijn en honing maken.

  • De druiven 15 minuten in de dressing laten trekken.
  • Frisée op bord drapperen.
  • Druivendressing op frisée drapperen.
  • Serranoham met de chorizoworst op over de borden verdelen en wat druivendressing over het vlees drapperen.
  • Knoflookbrood erbij serveren.

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green