Voorgerechten

Lauwwarme fruitsalade met gebakken scampi’s en gebakken inktvis


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 4 nectarines
  • 2 peren
  • 1/3 ananas
  • 1/2 doosje bosbessen
  • 60 g. druiven
  • 8 scampi’s
  • 160 g. inktvis
  • peper, zout
  • boter, olijfolie
  • 1/3 bosje basilicum
  • 1/3 teentje knoflook
  • 1/2  rode peper zonder zaadjes
  • tijm

Bereiding:

  • Scampi’s en inktvis marineren met olijfolie, knoflook, peper, zout, rode peper, gesneden basilicum en tijm.
  • Het fruit in partjes snijden en lauwwarm bakken in wat boter.
  • De scampi’s en de inktvis met peper en zout bestrooien en bakken in wat olijfolie met een beetje knoflook.
  • Het gebakken fruit over 4 borden verdelen met de gebakken scampi’s en de inktvis.
Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green