Voorgerechten

Gevulde tomaat


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 8 mooie ronde tomaten
  • 250 gram garnalen (noorse of hollandse naar keuze)
  • 2 hard gekookte eieren
  • angochutney
  • Ketjap
  • peper en zout
  • Lepel mayonaise

Bereiding:

  • Zet een pan met water op en laat deze koken, zet er een bakje met koud water naast.
  • Kerf een tomaat aan de bovenkant in en leg de tomaat even in jet kokende water, daarna direcht in het koude water en pel dan het velletje van de tomaat.
  • Snijd een kapje van de tomaat en hol deze uit.
  • Strooi wat zout in de tomaat en leg deze ongekeerd op een stuk keukenrol.
  • Doe dit met alle tomaten.
  • Pureer de garnalen (hou er wat achter om te garneren) en de eieren, de katjap, mayonaise en de chutney.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Vul de tomaten met het garnalen mengsel, en zet de tomaatjes op een bord (2 per bord dus)
  • Garneer het af met de overgebleven garnalen, een paar schijfjes Mango en eventueel een schepje chutney.

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green