Voorgerechten

Gerookte forel met doperwtencrème, katenspek en Hollandse garnalen


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 200 g. gerookte forel
  • 100 g. Hollandse garnalen
  • 50 g. doperwten
  • 4 plakken katenspek
  • paar takjes peterselie
  • paar takjes kervel
  • olijfolie
  • 1 eetlepel crème fraiche
  • peper, zout
  • 1/3 teentje knoflook
  • bouillon

Bereiding:

  • Hak de gerookte forel en garnalen fijn.
  • Meng ze met peper en zout, wat knoflook en crème fraiche. Maak met de hulp van een steker rondjes van de gerookte forel en garnalen.
  • Omwikkel ze met katenspek.
  • Draai de doperwten in een keukenmachine glad en voeg peper, zout en knoflook toe.
  • Verwijder de schilletjes met behulp van een zeef en maak hem wat dunner met bouillon.

  • Maak de borden op.
  • Besprenkel met wat olijfolie.

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green