Voorgerechten

Tartaar van rozeval aardappels en gamba’s


(voor 4 personen)

Ingrediënten:

  • 500 g. rozeval aardappels
  • 12 gamba’s
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 4 eetlepels pesto
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

  • Schil de aardappels.
  • Snijd de aardappels brunoise (in dobbelsteentjes) en kook ze beetgaar af.
  • Vermeng de stukjes met de crème fraîche en 2 eetlepels pesto.
  • Roer de rest van de pesto door de olijfolie.
  • Verwarm de olijfolie en bak de gamba’s in ongeveer 2 minuten gaar.
  • Maak in het midden van de borden een taartje, leg er de gebakken gamba’s op en giet de pesto-olie er omheen.
 

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green