Voorgerechten

Salade van vijgen uit de oven


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 4 verse vijgen
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 100 g. gemengde salade
  • 6 plakken parmaham, in stukken gescheurd
  • 1 bolletje mozzarella, uit elkaar geplukt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel honing

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 180°C.
  • Snijd de vijgen open en druppel er wat balsamicoazijn in.
  • Zet ze 4 minuten in de oven.
  • Doe de sla op de vier borden en leg de vijgen erop.
  • Drapeer de ham erover met de plukken mozzarella.

  • Besprenkel met olie, de rest van de balsamicoazijn en een beetje honing.


Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green