Voorgerechten

Champignons à l’escargot


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 600 g. champignons
  • 250 g. roomboter
  • 1 pit knoflook
  • ½ ui, fijn gesneden (brunaise)
  • ½ bosje peterselie, gehakt
  • ½ bosje bieslook, fijn gesneden
  • versgemalen peper, zout
  • 50 ml. room
  • stokbrood

Bereiding:

  • Champignons schoonmaken met een borsteltje.
  • Champignons in vieren snijden.
  • Bakken in roomboter, de gesneden ui toevoegen.
  • Knoflookpit fijn snijden en bij de champignons doen.
  • De gehakte peterselie en bieslook erbij doen, room toevoegen.
  • Op smaak brengen met peper en zout. Stokbrood erbij serveren.


Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green