Voorgerechten

Warme peren met salade, beenham, roquefort en gelatine blokjes


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 8 plakken beenham
  • kalfsfond
  • 2 peren
  • boter
  • 80 g. roquefort
  • 1 ui
  • olijfolie
  • azijn
  • 1/2 bos peterselie
  • 1/3 bos bieslook
  • 3 sjalotjes
  • peper
  • gemengde sla
  • boter

Bereiding:

  • Ui en sjalotjes fijnsnijden.
  • Peterselie en bieslook fijnsnijden. Dit met wat olijfolie en azijn vermengen en op smaak brengen met wat peper en zout.
  • Beenham warm maken met wat kalfsfond.
  • De gemengde sla over de borden verdelen.
  • Peren in boter licht aanbakken.
  • Roquefort verdelen over de salade.
  • Peren verdelen over de vier borden.
  • Dressing over de salade verdelen.

  • De gelatineblokjes verdelen over de vier borden.

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green