Hoofdgerechten

Varkenshaas met peperpaté


(voor 6 personen)

Ingrediënten:

  • 4 eetlepels honing 
  • scheut rode port 
  • 840 g. varkenshaas 
  • zout en peper 
  • 12 plakken Parmaham 
  • peperpaté 
  •  150 g. boter 
  • keukengaren

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Snijd de varkenshaas in de lengte open zonder ze helemaal door te snijden. 
  • Bestrooi de snijkanten met zout en peper. 
  • Verdeel een dikke laag peperpaté over de snijvlakken. 
  • Vouw de varkenshaasjes dicht, omwikkel ze met Parmaham en bindt ze op afstanden van 3 cm. losjes op met keukengaren. 
  • Bak ze rondom in 3 minuten in de boter en zet ze daarna in de pan of braadslee ± 20 minuten in de oven. 
  • Serveer ze in dikke plakken gesneden.



Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green