Hoofdgerechten

Lamsrack met pepersaus, asperges en gekookte krielaardappeltjes


Ingredienten:

(voor 4 personen)

  • 2 lamsrack
  • 100 g. boter
  • 50 ml. room
  • paar druppels tabasco
  • 50 ml. kalfsfond
  • groene pepers
  • zout en peper
  • aluminiumfolie

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 150ºC.
  • Bestrooi de lamsracks met peper en zout en bak ze aan 2 kanten bruin.
  • Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat ze ± 10 minuten in de oven verder garen.
  • Braadjus af blussen met wat kalfsfond. Voeg de groene pepers toe en laat wat inkoken.
  • Breng op smaak met wat tabasco, room, zout en peper.
  • Als de lamsrack medium gaar zijn, uit de oven halen.
  • Doe het braadvocht bij de saus.
  • De lamsracks verdelen over 4 voorverwarmde borden.
  • De pepersaus en asperges erbij serveren samen met de gekookte krieltjes.

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green