Hoofdgerechten

Lamsrack met groene asperge en risotto


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 2 lamsrack
  • 2 dl. lams- of kalfsfond
  • 2 dl. rode wijn
  • 1/3 bosje basilicum blaadjes
  • peper, zout
  • 50 g. koude boter
  • ± 60 g. braadboter

Bereiding:

  • Lamsrack ontvliezen als dat nodig is.
  • Peper en zouten.
  • Boter bruin laten worden. Lamsrack bestrooien met gesneden basilicum.
  • Aan beide kanten een paar minuten bakken en daarna warm houden.
  • Braadjus afblussen met rode wijn en wat lams- of kalfsfond.
  • Op smaak brengen met wat peper en zout.
  • Afbinden met in blokjes gesneden koude boter.
  • Serveren met groene asperges en risotto.

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green