Hoofdgerechten

Lamsfilet met Noily Prat saus op een bedje van bosuitjes

Filets de Agneau


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 160 g. lamsfilets
  • lams- of kalfsfond
  • 100 g. boter
  • zout
  • peper
  • rozemarijn
  • Noily Prat (vermout)
  • bosuitjes

Bereiding:

  • Boter laten smelten in de braadpan.
  • Lamfilets met peper, zout en rozemarijn bestrooien en in de braadpan rosé braden.
  • Uit de pan halen.
  • De braadjus afblussen met lams- of kalfsfond.
  • Noily Prat toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
  • De bosuitjes fijnsnijden en aanfruiten.
  • Op het warme bord leggen.
  • De lamsfilets trancheren (in plakken snijden) en op de bosuitjes leggen.
  • Draperen met de Noily Prat saus.
Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green