Hoofdgerechten

Tournedos au poivre *


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • tournedos 160 gram p.p.
  • boter 250 gram.
  • peterselie.
  • tabasco.
  • groene peperkorrels.
  • kalfsfond.
  • ½ liter liason (koksroom; room culinair).

Bereiding:

  • Op de tournedos groene pepers leggen en aandrukken. (Tabasco)
  • Bakken in boter, om en om, niet te gaar laten worden en lichtbruin gekleurd.
  • Tournedos uit de pan nemen.
  • Braadfond afblussen met kalfsfond, peper, zout en tabasco.
  • Liason toevoegen en laten koken en cognac toevoegen.
  • Grote borden warm zetten.
  • Tournedos op bord leggen.
  • Pepersaus langs tournedos leggen.
  • Afgarneren met peterselietakjes.
Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud

120x60-green