Hoofdgerechten

Kipfilets gevuld met kruiden


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 4 plakken spek
  • 4 kipfilets
  • 150 g. boter
  • bosje mint, peterselie, basilicum, bieslook, salie en dragon
  • 200 g. crème fraiche
  • wat paprikapoeder
  • kerrie
  • olijfolie

Bereiding:

  • Kipfilet open snijden.
  • Kruiden met wat peper, zout, paprikapoeder en kerrie.
  • Kruiden fijnhakken.
  • Boter en de gehakte kruiden mengen.
  • Dit mengsel tussen de kipfilets leggen.
  • Dicht klappen en in een pan met hete olie aanbraden.
  • De temperatuur laag zetten.
  • De plakken spek erbij leggen op een klein vuur en 15 minuten bakken.

  • De kipfilets trancheren en op de borden leggen.
  • Spek er boven op.
  • Crème fraiche door de braadjus roeren, op smaak brengen en over de kip drapperen.

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green