Stokbroodje geitenkaas
(voor 4 personen)
Ingrediënten:
- 8 sneetjes stokbrood
- 2 teentjes knoflook
- 300 gr geitenkaas (ieder andere kaassoort is ook goed)
- 2 tomaten
- 2 eetlepels olie
- enkele takjes verse basilicum
- zout en peper
Bereiding:
- Rooster de sneetjes stokbrood onder de grill of in de oven.
- Wrijf het geroosterde brood in met de teentjes knoflook.
- Snijd de geitenkaas in kleine blokjes, evenals de tomaten.
- Het vel hoeft niet van de tomaten verwijderd te worden en pitjes en vocht worden gewoon gebruikt.
- Hak de basilicumblaadjes grof.
- Meng de kaas met de tomaten, het basilicum, de olijfolie, zout en peper.
- Tot zover kan het gerecht van tevoren bereid worden.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verdeel het kaas-tomatenmengsel over de broodjes en bak ze ongeveer 15 minuten.
Beoordeling: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |