(voor 4 personen)
Ingrediënten:
- 300 g. zuurkool
- 125 ml. Riesling wijn
- 4 takjes tijm
- 2 blaadjes ingescheurde laurier
- 1 eetlepel mierikswortelpuree
- 250 ml. crème fraiche
- 750 g. paddenstoelen van het seizoen
- wat peterselie
Bereiding:
- Spoel de zuurkool af met wat lauw water.
- Druk het vocht eruit.
- Verwarm de zuurkool met de Riesling, tijm en laurierblad.
- Laat ca. 3 minuten zachtjes koken.
- Verwijder de kruiden.
- Voeg de mierikswortelpuree en crème fraiche toe.
- Warm nog 1 minuut op.
- Voor gebruik opwarmen.
- Maak de paddenstoelen schoon.
- Bak ze ca. 5 minuten tot ze gekleurd en gaar zijn.
- Breng op smaak met zout, peper en wat gesneden peterselie.
| Beoordeling: |
Category: Bijgerechten
- Laatste wijziging : 08 October 2015.





