(voor 4 personen)

 

Ingrediënten half bevroren room:

  • 400 ml. slagroom
  • 50 g. suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • eventueel frambozen en muntblaadjes

 

Ingrediënten voor de saus:

  • 1 rijpe mango, geschild
  • sap van ½ limoen

 

Bereiding:

  • Klop de room goed stijf met de suiker en de vanillesuiker.
  • Verdeel over 4 bekertjes en zet ze afgedekt 1-2 uur in de diepvries.
  • Snijd enkele schijfjes van de mango voor de garnering.
  • Snijd de rest van de mango in stukjes en pureer met het limoensap.
  • Doop de bekertjes even in heet water en stort de room dan op de bordjes.
  • Schep de saus erover.
  • Garneer met mangoschijfjes en eventueel met een framboos en een muntblaadje.
  • Voeg het bolletje ijs toe.
 
 

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green