(voor 4 personen)

Ingredi├źnten:

  • 300 g. Noordzee garnalen
  • 1 blokje of lepeltje kreeftenpasta
  • 4 takjes dille
  • 600 ml. groentefond (eventueel vis fond)
  • 200 ml. slagroom
  • 200 ml. droge witte wijn
  • cayennepeper
  • zout en zwarte peper uit de molen

Bereiding:

  • Breng de fond met de witte wijn aan de kook.
  • Voeg vervolgens de kreeftenpasta toe en roer goed door.
  • Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
  • Voeg de room toe en kook de soep dan nog even door.
  • Schuim de soep op met een mixer.
  • Verwarm de borden of koppen voor.
  • Leg de garnalen op het bord of in de kom en schep de soep op de garnalen.
  • Snijd de dille en bestrooi hiermee de soep.
 
 
Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green