(voor 4 personen)

 

Ingrediënten:

  • 2 gerookte kipfilets
  • ½ uitgeperste citroen
  • 1 theelepel honing
  • ½ theelepel dijonmosterd
  • peper, zout
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 venkelknol
  • 2 rijpe peren
  • 1 rucola
  • ½ granaatappel

 

Bereiding:

  • Klop een dressing van het citroensap, de honing, mosterd en olijfolie.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Maak de venkel schoon en snijd hem in zo dun mogelijke plakjes, bijvoorbeeld met een mandoline.
  • Snijd de ongeschilde peer in partjes en verwijder het klokhuis.
  • Schep ze in een schaal om met de rucola en de dressing.
  • Bestrooi met granaatappelpitten naar smaak, knijp de resterende pitjes eruit boven de salade en serveer.
 
 

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green