Nagerechten

Roodfruit met vanille-ijs en Marsala sabayon


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 100 g. ontpitte kersen
  • 100 g. aardbeien
  • 100 g. blauwe bessen
  • 100 g. frambozen
  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • Marsala sabayon
  • 4 takjes mint

Ingrediënten Marsala sabayon:

  • 1 heel ei
  • 3 eidooiers
  • 200 g. suiker
  • 1 dl. Marsala wijn
  • 3 g. vanillesuiker

Bereiding:

  • Doe het ei, de eidooiers, de suiker, de vanillesuiker en de Marsala in een pan en verhit dit langzaam.
  • Klop het de gehele tijd goed met een garde tot een luchtige massa.
  • Giet, als de  massa stevig en luchtig is, de sabayon over in een andere pan zodat de sabayon niet te gaar wordt.
  • Maak het fruit schoon en leg het in een rondje op het bord met een bolletje ijs in het midden.
  • Leg een takje mint op een vruchtje en schep de warme sabayon erover.

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green