Knapperige visstaafjes met pittige Thaise mayonaise
(voor 4 personen)
Ingredienten:
Bereiding:
- Vis en garnalen fijnsnijden.
- Sjalotten en knoflook schillen en fijnsnijden.
- Chili ontpitten en heel fijn brunoise snijden. Limoenschil raspen en de limoen uitpersen.
- Dit alles onder de vismassa mengen.
- Koriander fijnsnijden en ook met de vismassa vermengen.
- Op smaak brengen met peper en zout.
De deegbladeren uitleggen. - De vismassa in een lange dunne rol erop leggen.
- De randen goed bestrijken met geklopt eiwit.
De deeg oprollen tot lange dunne rollen. - De vismassa zo helemaal opwerken.
De staafjes in vet op 170ºC bakken. - Op keukenpapier laten uitlekken en zouten.
- Serveren met de mayonaise.
Beoordeling: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |