Stokbroodje geitenkaas


(voor 4 personen)

 

Ingrediƫnten:

  • 8 sneetjes stokbrood
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 gr geitenkaas (ieder andere kaassoort is ook goed)
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels olie
  • enkele takjes verse basilicum
  • zout en peper

 

Bereiding:

  • Rooster de sneetjes stokbrood onder de grill of in de oven.
  • Wrijf het geroosterde brood in met de teentjes knoflook.
  • Snijd de geitenkaas in kleine blokjes, evenals de tomaten.
  • Het vel hoeft niet van de tomaten verwijderd te worden en pitjes en vocht worden gewoon gebruikt.
  • Hak de basilicumblaadjes grof.
  • Meng de kaas met de tomaten, het basilicum, de olijfolie, zout en peper.
  • Tot zover kan het gerecht van tevoren bereid worden.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Verdeel het kaas-tomatenmengsel over de broodjes en bak ze ongeveer 15 minuten.
 
 

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit