Bijgerechten

Bieslookaardappeltjes met Geitenkaas


Ingredienten:

(voor 8 personen)

  • 800 g. krielaardappeltjes
  • 200 g. zachte geitenkaas
  • 1 bosje bieslook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • peper en zout uit de molen.

Bereiding:

  • Hak de bieslook klein, verkruimel de geitenkaas.
  • Meng de kaas met de olijfolie en een deel van de gesneden bieslook in een kleine keukenmachine.
  • Bewaar de rest van de bieslook.
  • Kook de krielaardappels met wat zout in ca. 20 minuten gaar.
  • Giet ze af.
  • Schep het kaasmengsel door de warme aardappels.
  • Bestrooi met de resterende bieslook en breng eventueel met peper en zout op smaak.
  • Dien ze meteen op.

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green