Bijgerechten

Geroosterde aardappels met koriander en rode peper


(voor 4 personen)

Ingrediënten:

  • 4 eetlepels olijfolie 
  • 400 g. aardappels, geschild en in stukken van 4 cm
  • 1 eetlepel korianderzaad, gekneusd 
  • 1½ rode pepers, zaad verwijderen, fijngehakt 
  • 1 eetlepel zeezout 
  • verse koriander

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Schep de olijfolie en het zeezout door de aardappels en doe ze in een braadslee. 
  • Rooster de aardappel 45-50 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn. 
  • Schep ze tussendoor een keer om. 
  • Schep 10 minuten voor het einde van de baktijd de korianderzaadjes en de rode pepers door de aardappels en zet de braadslee terug in de oven. 
  • Voor het serveren van de geroosterde aardappels deze met wat grof gehakte verse koriander bestrooien.



Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green