Bijgerechten

Haricots verts met hazelnoten-limoen boter


(voor 4 personen)

Ingrediënten:

  • ½ limoen 
  • 30 g. hazelnoten,
  • gehakt 
  • 100 g. boter 
  • 400 g. haricots verts

Bereiding:

  • Boen de limoen schoon en snijd een paar reepjes van de schil voor de garnering. 
  • Rasp de rest van de schil en pers de vrucht uit. 
  • Meng citroenrasp, citroensap en de hazelnoten door de boter. 
  • Schep de boter op vershoudfolie en vorm er een rolletje van. 
  • Leg dit tot gebruik in de koelkast. 
  • Kook de haricots verts met zout beetgaar. 
  • Giet ze af. 
  • Snijd de boter in plakjes en leg ze op de haricots verts. 
  • Garneer met limoenreepjes.



Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green