Bijgerechten

Courgettespaghetti met kappertjes


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 2 courgettes, in sliertjes
  • ½ teentje knoflook
  • 200 g. spaghetti
  • 50 g. parmezaanse kaas
  • 4 eetlepels olijfolie
  • vergemalen peper, zout
  • ½ bosje peterselie
  • 4 eetlepels kappertjes

Bereiding:

  • Snijd de courgettes in fijne slierten met de hand.
  • Kook de spaghetti gaar met wat zout en olijfolie.
  • Bak de knoflook in de olijfolie en voeg de courgettesliertjes toe.
  • Laat het een kwartier smoren tot het een beetje begint te bakken.
  • Voeg de uitgelekte spaghetti, kappertjes, peterselie, parmezaanse kaas en wat zout en
  • peper toe. Schep alles goed onder elkaar.

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit

120x60-green