Bijgerechten

Pasta met spinazie


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 200 g. tagliatelle
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 sjalot, in kleine blokjes gesneden
  • ½ teentje knoflook, fijngesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 gr. spinazie
  • 50 g. gedroogde tomaten, in reepjes gesneden
  • zout, peper

Bereiding:

  • Kook de tagliatelle beetgaar in ruim kokend water met een flinke hoeveelheid zout.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge pan en zet ze apart.
  • Fruit in dezelfde pan de sjalot en knoflook in de olijfolie.
  • Voeg na een paar minuten de spinazie toe en bak ze op hoog vuur kort mee.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Meng de spinazie door de pasta, meng de pijnboompitten en de gedroogde tomaten erdoor.
  • Serveer direct.

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green