Bijgerechten

Plat Jalapinobrood

jamie-magazine-16-plat-jalapeno-brood(voor 4 personen)

Ingrediënten:

  • 250 g zelfrijzend bakmeel
  • 250 g yoghurt
  • ½ tl bakpoeder
  • 1–2 jalapeñopepers, zaadjes verwijderd, fijngesneden

Bereiding:

  • Meng meel, yoghurt, het bakpoeder en een snuf zout in een kom tot een samenhangend deeg.
  • Bestuif je handen en een werkvlak met meel en kneed het deeg een paar minuten.
  • Verdeel het deeg in 4 stukken en rol die uit tot cirkels van circa 2 mm dik.
  • Bestrooi met de gesneden jalapeño’s en een snuf zout; duw ze in het deeg.
  • Verhit een grillpan en bak de broden hierin 2–3 minuten per kant, tot ze goudbruin zijn.
 

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green