Bijgerechten

Pommes duchesse


(voor 4 personen)

Ingrediënten:

  • 500 g. kruimige aardappels
  • 1 eidooier
  • scheutje melk
  • zout en peper
  • klontje boter

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 120°C.
  • Kook de aardappels gaar in zoutwater.
  • Giet ze af en laat ze goed uitwasemen.
  • Knijp een fijne puree.
  • Voeg melk en boter toe.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg de geklopte eidooier toe.
  • Meng goed zodat de dooier niet stolt.
  • Doe het mengsel in een spuitzak.
  • Spuit op een bakblik, bekleed met bakpapier of en matje, rozetjes.
  • Schuif ze in de oven en bak ze goudbruin.
 
 

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green