(voor 4 personen)

Ingrediënten:

  • 600 g. verse zalm
  • 2 eetlepels citroensap
  • 4 plakken serranoham
  • 4 verse salie blaadjes
  • 60 g. boter
  • zout, peper
  • 100 g. mozzarella, in dunne plakken

Bereiding:

  • Verwarm de ovengrill.
  • Dep de visfilets droog en besprenkel ze met citroensap.
  • Bestrooi de vis met peper en zout.
  • Leg op elke filet een plak ham met een salieblad.
  • Steek vast met een prikker.
  • Verhit de boter in een bakpan en bak de zalm met de salie aan de bovenkant 2 minuten.
  • Verdeel de plakken mozzarella erover en gratineer even onder de ovengrill.
 

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green