(voor 4 personen)

Ingredi├źnten:

  • 200 g. cabrales (kaas)
  • 12 plakken pata negra of serranoham
  • 160 g. gedroogde pruimen en abrikozen
  • 1 dl. aceto balsamico
  • 4 dl. truffelolie peper, zout
  • 50 g. gehakte walnoten
  • gemengde sla

Bereiding:

  • De gedroogde pruimen en abrikozen in kleine stukjes snijden en ongeveer 1 uur in de truffelolie laten marineren. 
  • Haal het fruit eruit. 
  • Vermeng de marinade met de balsamico en maak er met peper en zout een dressing van. 
  • Wentel de gemengde sla door de dressing en verdeel deze over 4 borden. 
  • Verdeel ook de pruimen en abrikozen over de borden.
  • Leg de cabrales en de pata negra op de sla en bestrooi met fijngehakte walnoten.


Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green