(voor 4 personen)

Ingredi├źnten:

  • 3 kipfilet
  • 500 g. venkelknol
  • 1 l. bouillon olie, azijn mosterd peper, zout
  • casinobrood
  • 3 stengels bosuitjes, fijn gesneden
  • 5 eetlepels bladselderij, fijn gesneden

Bereiding:

  • Breng de bouillon in een grote soeppan aan de kook.
  • Halveer de venkel en snijd ze over de lengte in dunne reepjes.
  • Laat de kipfilets met de venkelknol in de bouillon garen.
  • Haal de kip uit de bouillon en snijd deze in stukjes.
  • Pureer de soep met de venkel met een staafmixer.
  • Maak een mosterdmayonaise van de olie, azijn, mosterd, peper en zout.
  • Verdeel de soep over 4 koppen en met de stukjes kip, de fijngesneden bosuitjes en de selderij.
  • Serveer er mosterdmayonaise bij met geroosterd brood.



Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green